2014. június 1., vasárnap

Szereplők

Sziasztok! Június elseje van ma, ami azt jelenti mára ígértem blogom elkezdését! Hogy a prológust sikerül-e ma megírnom és felraknom az még számomra is rejtély. Addig is itt vannak a szereplők. Kevés? Ó igen kevés. Ez a történet erről a hét emberről fog szólni, szinte senki más nem kap helyett benne. A cím már sokat elárul. Remélem fog tetszeni.



Föszereplö: 

Alexis Morgan:  
1996. július 23. született. Londonban lakik, szüleivel.  Amerikába járt iskolába. A gimnáziumban most végzett. 4éves kora óta először hobbiként majd versenyszerűen úszott. Amikor Amerikába ment tanulni újra csak hobbiként űzte, emellett más sportokat is szívesen kipróbált. Nagyon szeret zenélni és énekelni, de sosem vágyott ilyenfajta karrierre.  Az egyetemen pszihológusnak szeretne tanulni. Szókimondó, és lázadó típus, de nem kötekedő mindig is megvédte az olyanokat akiket bántottak, ezek az okai hogy többször is bajba került.

 
Alexis

Cora  Palmer: 1996. augusztus 14. született. Alexis legjobb barátnője, habár gyerekkoruk óta ismerik egymást eleinte utálták egymást, így annak gondolatát is hogy mindketten Amerikába ráadásul ugyanabba az iskolába fognak járni. Viszont egy rájuk nagyobban kiható dolog miatt, lettek barátnők. Mindig is orvos szeretett volna lenni, így Amerikában is annak tanul. Alexis-szel ellentétben ő egy vissza húzódó könyvtárban megbújó, mégis nagyon laza és kiváló stílus érzékkel rendelkező lány. Ő az a lány akiből első ránézésre azt mondanád egy hülye plázacica.

 
Cora

One direction:
Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles és végül, de nem utolsó sorban Niall Horan. Egy kicsit elszállt Brit énekes banda akikre nagy hatással lesz ez a nem mindennapi történés. ( Nem hiszem hogy különösebben be kellene mutatnom őket)

One Direction





Mellékszereplőként feltűnhet:
Perrie Edwards, Eleanor Calder, Sophia Smith, valamint szülök testvérek, és más emberek akiket spontán írok a történetbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése